Handelsbetingelser

Julegaver byttes frem til 16. januar

 

Levering / afhentning

TinyTiny.dk leverer til hele Europa, alt efter ordrens volumetriske størrelse og land, vil pakken blive leveret med DAO365, GLS, PostNord eller UPS. Det er også muligt at afhente, men ordren skal lægges online, læs under Click and Collect for mere information. Uafhentede ordre bliver automatisk faktureret efter 14 dage.

Forsendelse

Der bliver pakket og sendt ordre alle hverdage. Har du lagt din ordre inden kl 12, bliver den pakket og sendt samme dag.

Fragten er 39 dkk, men bestiller du for over 499 dkk er der gratis levering til GLS/DAO pakkeshop

OBS! Hvis din pakke ikke bliver hentet eller modtagelse nægtes, forbeholder vi os ret til at opkræve fragtudgifterne hos dig.

Betaling

Du kan benytte dig af kortbetaling med VISA, DANKORT, MASTERCARD eller mobilepay. 

Fortrydelses og bytteret

Du har 30 dages fuld returret på alle varer, også de nedsatte.

Ønsker du at sende en vare retur udfylder du returseddelen der er vedlagt ordren. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varens levering. Returvarer sendt til pakkeshop bliver ikke hentet, alle returvarer skal sendes til døren. Hvis du ikke afhenter din pakke i pakkeshop, bliver DAO/GLS gebyret for returpakker fratrukket din ordre.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage minus 49 dkk som dækker fragten. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

TinyTiny.dk
A.P. Møllers Allé 9D, lager 5
2791 Dragør
mobil 21 22 88 68
gertrud@tinytiny.dk

 

Reklamationer

Du har 2 års reklamationsret på de varer du køber hos TinyTiny.dk. Er dit produkt defekt ved modtagelsen skal du kontakte os på gertrud@tinytiny.dk